Робота і відвантаження в умовах військових дій

Робота і відвантаження в умовах військових дій

Шановні українці, шановні клієнти та партнери ТОВ «ІДЕАЛАБ»! Ми працюємо.

Наша країна, наші співвітчизники, усі ми переживаємо складні часи. Втрати жахливі, але життя не зупиняється. Хто має можливість, продовжує працювати та підтримувати свій бізнес, свої підприємства, нашу Державу. Забезпечення діяльності тилів так само важливо для нашої перемоги, як і хоробрі дії наших військових, добровольців та волонтерів на передовій.

ТОВ «ІДЕАЛАБ» наразі працює дуже в обмеженому режимі. Більшість наших співробітників знаходяться в безпечних місцях поза межами м. Києва. За можливості ми продовжуємо відвантажувати обладнання та витратні матеріали, які були завезені в України до війни та знаходяться на складі компанії. Забезпечується віддалена підтримка всіх наших клієнтів, нашого обладнання, наскільки це можливо в умовах постійних повітряних небезпек та проблем зі зв’язком.

Також звертаємо увагу, що будь-які закордонні платежі та постачання сьогодні заборонені щонайменше до кінця квітня. Відсутні будь-які постачання з-за кордону, лабораторне обладнання та матеріали не підпадають до переліку критичного імпорту. В індивідуальному порядку ми актуалізуємо всі замовлені раніше матеріали і працюємо з нашими постачальниками, аби необхідне було зарезервовано для нагального відвантаження. В сьогоднішніх реаліях будь-яке планування вкрай складне, однак навіть за найбільш позитивних умов не варто очікувати постачання раніше травня поточного року.

На сьогодні компанія має певні складські запаси витратних матеріалів для хроматографічних лабораторій – віали, шприцеві та мембранні фільтри, деякі матеріали до газових та рідинних хроматографів Agilent, Thermo, Shimadzu, витратні до пробопідготовки. Ми не можемо забезпечити додаткові знижки на довоєнному рівні, однак ми не піднімаємо ціни на складські позиції. Якщо маєте обмежені запаси витратних матеріалів – будь-ласка звертайтесь до співробітників ТОВ «ІДЕАЛАБ».

Запитам фармацевтичних підприємств надається пріоритет.

Так само, ми всі з вами вже починаємо планувати свої дії по відновленню України і наших підприємств. Якщо вже сьогодні ви вбачаєте певні потреби та необхідність в спеціалізованих лабораторних та аналітичних приладах – будь-ласка повідомите. Ми готові проводити всі підготовчі роботи, з вами та нашими постачальниками, з метою постачання обладнання в найкоротші терміни за найкращими умовами оплати в післявоєнний час.

Окремо хочемо подякувати всім нашим партнерам, які в умовах війни продовжують проводити платежі та виконують свої зобов’язання перед нашою компанією. Це дозволяє повністю виконувати свої зобов’язання перед усіма нашими співробітниками та державою.

Також звертаємо увагу, що ТОВ «ІДЕАЛАБ» ще з першого дня існування принципово не працювала з російськими виробниками і відсьогодні припиняє співробітництво з білоруськими виробниками. Ми продовжуємо підтримувати усе наше обладнання, не залежно від країни походження.

Тримаймося! З нами правда!

Слава Україні! Героям слава!

Колектив ТОВ «ІДЕАЛАБ»

15.03.2022